ODIK-dag 2015

Zaterdag 13 juni hebben we de jaarlijkse ODIK-dag gevierd. Het begon met een spatje regen, maar al gauw werd het in meerdere opzichten een heerlijke dag. 

We begonnen de dag met het welbekende familietoernooi. Er deden 15 teams mee en werd er in 3 poules gestreden om de titel. Van kleinkind, vriendje, vriendinnetje, buurman tot opa, allemaal deden ze mee. Uiteindelijk heeft het team 'de Doorpakkers' het toernooi gewonnen! De foto's van de teams en het toernooi zijn in ons webalbum te zien.. klik hier. Rob Stolk heeft ook nog foto's gemaakt, klik hier.

foto: De Doorpakkers


Na de wedstrijden werd er geschoten voor de titel 'schutterskoning/in' van het jaar voor de jeugd en de senioren. Er waren 80 deelnemers bij het toernooi voor de senioren. Hier heeft Luuk van de Kuilen de titel gepakt. Bij de jeugd deden er 18 kinderen mee en heeft Rianne de Dreu gewonnen! Beiden gefeliciteerd! Klik voor de foto's hier.

foto: Luuk van de Kuilen en Rianne de Dreu


Na deze sportieve activiteiten zijn er een paar mensen bedankt, in het zonnetje gezet en 'uitgezwaaid'. Luuk van de Kuilen gaat namelijk bij Wageningen spelen, Yasha van Kattenbroek bij kv Nieuwerkerk en Gilbert Punt gaat naar Dalto. Wij wensen hen hier veel succes en plezier toe!

Jan Willem van Nieuwenhuijsen werd bedankt voor zijn werk en inzet voor ODIK 1. Het is een moeizaam seizoen geweest voor ODIK 1, maar hebben er met elkaar toch voor gezorgd dat ze zowel in de zaal als buiten in de overgansklasse kunnen blijven spelen, fijn!


foto: Yasha van Kattenbroek, Luuk van de Kuilen, Jan Willem van Nieuwenhuijsen en Gilbert Punt


Henk Jansen en Bertus van den Berkt werden in het zonnetje gezet voor al die jaren dat ze voor ODIK vrijwilligerswerk hebben gedaan. Bertus heeft (o.a.) jarenlang gefloten voor ODIK en Henk, ja Henk.. hij heeft zo ongeveer alles gedaan wat nodig is bij een vereniging. Hartelijk dank heren! Jullie zullen gemist worden! Voor meer foto's, ga naar het webalbum van Rob Stolk en klik hier.  foto: Melis de Vries, Bertus van den Berkt en Henk Jansen

   

De BBQ was inmiddels warm geworden en konden we met 170 mensen (!) een heerlijk stukje vlees eten. Er werd gezellig nagepraat over de dag en het seizoen. Wat is het ieder jaar toch weer leuk om het jaar zo af te kunnen sluiten. Last but not least... onze nieuwe voorzitter Rick Borkent heeft Melis ook nog bedankt voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van ODIK. 


De activiteitencommissie heeft weer een prachtige dag georganiseerd. Hartelijk dank! Ook willen we graag de kantinecommissie bedanken voor het mogelijk maken van deze dag!

Een hele fijne zomervakantie gewenst en graag tot ziens weer op het veld in augustus.

                                                                                            foto: Rick Borkent en Melis de Vries

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen