Beslissingswedstrijd ODIK 1... jouw steun is nodig!

Beste ODIK leden en supporters,

Misschien hebben jullie het al via via vernomen maar ons vlaggenschip staat weer voor een zware opgave. Door een gedeelde 6e plek met Hoogkerk moet er zaterdag 6 juni a.s. een beslissingswedstrijd gespeeld worden.

Tijdens die wedstrijd wordt bepaald wie er op plek 6 eindigt in de poule en wie op plek 7. Bij winst is ODIK veilig en sluiten we een week later traditioneel het jaar af met de ODIK-dag. Bij verlies speelt ODIK nog een beslissingswedstrijd. Ditmaal net zoals in de zaal tegen een andere nummer 7 uit een andere overgangsklasse. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Want eerst zaterdag.

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld. De aangewezen plek door de KNKV is het veld van korfbalvereniging Kios in Ruinerwold (Dijkhuizen 68a, 7961 AM). De wedstrijd wordt gespeeld om 17:30 uur.

Achter de schermen zijn de mensen van TOF al weer bezig om een bus te regelen. U weet vast nog in de zaal, die volle bus? Het is de bedoeling dat dat aanstaande zaterdag weer gaat gebeuren. De bus gaat alleen bij voldoende animo.

Wil jij aanstaande zaterdag mee met de bus naar ODIK 1? Geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzammelen bij ODIK: 15.30 uur
Vertrek bus: 15.45 uur
Aankomst bus: 17.00 uur
Wedstrijd: 17.30 uur
Vertrek bus: 19.30 uur
Aankomst thuis: 20.45 uur
 
Verdere informatie over de kosten van de bus volgen zo spoedig mogelijk. We proberen de kosten voor de bus zo laag mogelijk te houden. Houdt de site en/of Facebook in de gaten voor meer informatie.

Voor de gene die er niet bij waren de vorige keer. Hierbij het filmpje van de sfeer tijdens de wedstrijd in de zaal. Hier wil je nu toch ook bij zijn!!
Geef je op!!

https://www.youtube.com/watch?v=KzcfKWuRfH4

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen