Voorbeschouwing Oost-Arnhem 1 – ODIK 1

ODIK maakt het wel erg spannend voor zichzelf. Door het verlies tegen KVZ en de ongunstige uitslagen in de poule, komt de gevarenzone angstvallig dichtbij. ODIK staat momenteel op de vijfde plek met negen punten. Dit betekent dat ODIK nog maar één punt voorsprong heeft op nummer 6 (Heerenveen), twee punten voorsprong op nummer 7 (Hoogkerk) en drie punten op nummer 8 (KVZ). Kortom: nog drie finale wedstrijden te gaan.

Zaterdag staat Oost-Arnhem op het menu. Dit wordt geen gemakkelijke klus. De club uit Arnhem is koploper in deze poule en staat 3 punten los van de nummer 2 (DOS (K)). Als DOS (K) zaterdag verliest tegen KVZ en Oost-Arnhem wint van ODIK, dan is Oost-Arnhem niet meer in te halen en is Oost-Arnhem kampioen van de overgangsklasse A. Dit feestje wil ODIK graag verstoren.

Tijdens de eerste ontmoeting in Barneveld was het een gelijkspel (12-12). Een punt tegen de koploper, lang niet gek, zo lijkt het, maar er had toch méér ingezeten.

Oost-Arnhem staat bekend om hun collectieve vechtlust. Zodra Oost-Arnhem het eenmaal te pakken heeft zijn zij niet meer te stoppen. Zaak is om het strijdplan correct uit te voeren, zodat zij niet in hun element kunnen komen. Elk puntje is belangrijk voor ODIK en zal er keihard voor moeten vechten.

Oost-Arnhem 1 – ODIK 1
15:30 uur
Van Maerlantstraat 2 in Arnhem

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen