Daar gaan we weer!

11 augustus 2012, het is gedaan met de rust! Het nieuwe seizoen is begonnen met een trainingssessie en een oefenwedstrijd van Odik 1 en 2 tegen het Belgische Riviera, op de kleding afgekort tot Ri4A.In de Odikgelederen zagen we een paar nieuwe gezichten, waaronder trainer-coach Adriaan van Dijk, voormalig Korfbal Leage speler bij Dalto, en de van DVO overgekomen jeugdspeler Jurien de Vos.


Ook een tweetal "herintreders" maakten hun opwachting, Jordi van Kattenbroek en Corné Jonker.Van een echte graadmeter was geen sprake, omdat de Odikselectie als gevolg van de vakangtie nog incompleet was en zowel Odik 1 als 2 daardoor in sterk wisselende samenstelling speelde. Zelfs het trainersduo van vorig seizoen, Herman en Johan, kwamen in aktie.
Conditioneel lijkt het bij de Odikkers wel goed te zitten. Ook het veldspel was aardig verzorgd, al werden wel erg veel lange passes door de fysiek sterke en alerte Belgen onderschept.
De wedstrijden boden de trainer-coaches Adriaan (Odik 1) en Eric (Odik 2) een aardig beeld van de stand van zaken en zij weten nu waar de sterke en zwakkere punten liggen en dus waar de komende weken het accent van de trainingen moet komen te liggen.
 
Het mooie zomerweer was voor veel Odikkers aanleiding om deze dag het Oosterbos-complex weer eens op te zoeken. Henk en Jan Jansen waren al weer druk in de weer met de barbecues en ook wat dat betreft kan het nieuwe seizoen beginnen. Nog even geduld tot 8 september, dan gaat het weer los!
Een overzicht van deze dag is hier te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen