Help jij Willeke van Kruistum op weg naar Zambia?

In augustus zal Willeke van Kruistum uit ODIK 4 voor 2 jaar naar Zambia gaan voor vrijwilligerswerk. Ze moet hier geld voor inzamelen en heeft daarom een leuke moederdagactie bedacht...

Beste ODIK-ers,

Nog even en er gaat een mooie spannende tijd voor mij aanbreken! In augustus hoop ik namelijk voor 2 jaar naar Zambia te gaan. Hier zal ik gaan werken bij Bethesda. Dit is een school voor kinderen met een verstandelijke beperking. De school is opgezet door Operatie Mobilisatie in 2013. Deze organisatie helpt wereldwijd lokale kerken om de Bijbelse boodschap van het evangelie te verkondigen. Het is bijzonder dat deze school opgezet mocht worden, want in Zambia worden mensen met een verstandelijke beperking niet geaccepteerd. Deze kinderen worden verstoten of weggestopt in huis. Nu krijgen de kinderen les, fysiotherapie, een maaltijd, en vooral horen ze over Gods liefde. Bethesda is een school waar de kinderen zichzelf mogen zijn. Geliefd en geaccepteerd worden door ons, maar zeker door God.

Om naar Zambia te gaan heb ik natuurlijk wel veel steun nodig. Daarom zou ik jullie willen vragen of jullie mij d.m.v. gebed en zo mogelijk ook financieel willen ondersteunen. Om in augustus te mogen gaan moet ik 80% van het noodzakelijke geld toegezegd hebben gekregen. Dit hoop ik bij elkaar te krijgen door persoonlijke en zakelijke sponsors, speciale acties en giften.

Als je mij hierbij wilt helpen of meer informatie wilt, kan je een machtigingskaart opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Een leuke actie die we hebben is het moederdagontbijt! Een lekker ontbijtje voor moeder, of voor het hele gezin! Zie folder hieronder.

Bedankt voor jullie steun!

Willeke van KruistumU heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen