Voorbeschouwing Sparta (Zw) - ODIK 1

De roodwitten uit Barneveld zullen de stijgende lijn moeten doorzetten om zo snel mogelijk handhaving te realiseren in Overgangsklasse A. Aankomend weekend zal ODIK moeten strijden om de winst tegen Sparta (ZW) 1.
De club uit Zwolle heeft, net als ODIK, 9 punten behaald uit 9 wedstrijden. Beide staan zij op dit moment op de vierde plek op de ranglijst.
Tijdens de eerste ontmoeting in Barneveld won ODIK overtuigend  met 19-14. Een zeer verdiende winst, die nog veel ruimer had kunnen uitpakken met een ruststand van 12-5. Van het begin af aan was het de ploeg van Van Nieuwenhuijsen die de toon zette, aanvallend waren voorzien van ouderwetse scherpte en verdedigend de goede Zwolse schutters aan banden wist te leggen.

Toch is ODIK gewaarschuwd voor de Zwollenaren. Vooral na de knap ruime overwinning (16-22) bij ASVD in Dronten.

Tijdens de tweede ontmoeting van aanstaande zaterdag zal ODIK, net als de afgelopen winst tegen Hoogkerk, een echte drive moeten hebben om tot het uiterste te gaan. De middenmoot positie geeft vertrouwen en ODIK gaat voor de volle winst om verder afstand te nemen van de gevarenzone en aan te sluiten bij top.

Sparta (Zw) 1 – ODIK 1
15:30 uur
Nijenhuislaan 2 in Zwolle

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen