Voorbeschouwing ODIK 1 – Hoogkerk 1

Aanstaande zaterdag staat er voor ODIK een thuiswedstrijd op het programma tegen Hoogkerk. Hoogkerk heeft net als ODIK een lastig zaalseizoen gehad. Echter, waar ODIK net aan de goede kant van de streep eindigde, ging het voor Hoogkerk fout. De laatste beslissingswedstrijd werd namelijk verloren van Amicitia met 20-21 en degradatie naar de eerste klasse is het gevolg.

ODIK wil dit veldseizoen bovenin meedraaien en zo een betere klassering neerzetten dan in de zaal. Hierbij heeft ODIK zich zelf een slechte dienst bewezen door onnodig te verliezen van de directe concurrent Dos Kampen. Hierdoor is het gat met deze ploeg gegroeid naar 5 punten.

ODIK zal dus alles moeten geven in de wedstrijd tegen Hoogkerk om enigzins in het spoor te blijven van de top 2. De eerste wedstrijd verloor ODIK nog van Hoogkerk (20-16) door een zeer slappe eerste helft waarbij er teveel verdedigende fouten werd gemaakt en er niet nauwkeurig genoeg werd afgerond.   

Ondanks het slechte weer wordt er deze week hard gewerkt om de eigen verdedigende fouten uit het spel te halen. Als dit lukt en de afronding is beter dan in de heenwedstrijd tegen Hoogkerk dan blijven de punten in Barneveld en vindt ODIK enigzins aansluiting met de top. 
ODIK 1 – Hoogkerk 1 wordt gespeeld om 15:30 in Barneveld. Komt u ook aanmoedigen?

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen