Voorbeschouwing Dos Kampen 1 – ODIK 1

Na een iets minder verlopen zaalseizoen, maar met gelukkig een goed einde is ODIK 1 klaar voor het veld.
Er werd geoefend tegen Meeuwen en afgelopen weekend op vrijdag tegen Phoenix en zaterdag tegen de Meervogels beide in Zoetermeer. Tussen de wedstrijden door en vooral 's nachts werd Scheveningen nog even onveilig gemaakt en zodoende met de juiste teamspirit door te kunnen knallen.

Op het veld moet de knop namelijk weer om. ODIK 1 staat er gelukkig iets beter voor dan in de zaalcompetitie en dan vorig jaar 2e helft veld dus dat geeft de burger moed.

A.s. zaterdag staat de eerste return op het programma in Kampen tegen het plaatselijke DOS Kampen. Vanuit Barnevelds oogpunt zeker een tegenstander waar ODIK nog een appeltje mee te schillen heeft. De aller eerste wedstrijd van dit seizoen werd op 30 augustus in Barneveld verloren met 14-24. Toen was duidelijk dat de ploeg van Jan-Willem van Nieuwenhuijsen nog niet voldoende op elkaar was ingespeeld. De kaarten liggen nu totaal anders en is er a.s. zaterdag dan ook maar 1 doel: de 2de helft van de veldcompetitie openen met 2 punten! Zodoende direct afstand te bewaren tot de onderste regionen in de poule en enige aansluiting te vinden bij de top!

Deze week was er op dinsdag nog een lokaal potje tegen Spirit uit Voorhuizen (Uiteraard werd deze derby gewonnen door ODIK), gevolgd door een fanatieke training op donderdag. ODIK gaat vol vertrouwen richting Kampen a.s. zaterdag waar om 15:30 zal worden ingefloten.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen