Voorbeschouwing ODIK 1 – De Meervogels 1

Aanstaande zaterdag is het voor ODIK 1 "Do or Die". Uiteraard is er bij verlies nog wel theoretisch een kans op lijfsbehoud, maar er is zaterdag maar één doel: WINNEN.

"Doordat de laatste vijf op de ranglijst akelig dicht bij elkaar staan, zitten we in een fase waarin elk punt uiterst belangrijk is. In dit geval maakt het niet uit hoe we winnen, dat we die punten pakken is het belangrijkste", aldus trainer Jan Willem van Nieuwenhuijsen.

Vorige keer tegen De Meervogels was ODIK 1 genoodzaakt met gewijzigde vakken en een half fitte Luuk van de Kuilen te spelen. Desondanks had ODIK 1 toen winstkansen, dus waarom pakken zij de punten niet gewoon as. zaterdag met een zeer fanatiek thuispubliek?

De uitwedstrijd verloor ODIK 1 pas in de eindfase met uiteindelijk 27-24. Jan Willem van Nieuwenhuijsen: "We speelden toen best goed, maar kregen geen grip op Lars van der Weg, die echt uit alle hoeken raak schoot. Dat gaan we zaterdag anders aanpakken".

Het besef bij de spelers is er. Gelukkig maar, want het zal nu echt moeten gebeuren en ODIK 1 zal gaan vechten als leeuwen. Kom zaterdag dus allemaal naar de Veluwehal en hopelijk ziet het scenario er dan als volgt uit:
16:10 uur ODIK 3 wordt kampioen tegen Mia
17:20 uur ODIK 2 wordt kampioen tegen Oranje Zwart
en als kers op de taart:
18:40 uur winst ODIK 1 tegen De Meervogels.

Komt allen!! P.S. mag in Carnavalskleren deze keer ;-)

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen