Voorbeschouwing Avanti 1 - ODIK 1

Aanstaande zaterdag staat er voor ODIK een pittige wedstrijd op het programma. De rood-witten nemen het op tegen koploper Avanti.

De wedstrijd wordt om 18:15 uur gespeeld in sporthal de Viergang in Pijnacker. Avanti, onder leiding van Jan Tromp, staat met 16 punten ongeslagen bovenaan. Mooie uitslagen zijn door dit team neergezet; onder andere tegen Nieuwerkerk (16-31), Rapid (30-19) en Tempo (20-32).

ODIK heeft Avanti al eerder op eigen veld getroffen, de ruststand was 10-11 voor de uitploeg, Avanti leek in deze wedstrijd het laatste kwartier over een sterke dosis extra energie te beschikken, ODIK bleek hier niet tegen op gewassen. Avanti won met 28 doelpunten tegen 20 van ODIK. Op dit moment is ODIK samen met Sporting Trigon en Rapid, allen 4 punten, de hekkensluiter van de overgangsklasse D.

Sporting Trigon zal het aanstaande zaterdag opnemen tegen Tempo, welke met 7 punten de 4e plek inneemt. Rapid zal het opnemen tegen Nieuwerkerk (3e plek met 10 punten). De uitslagen van deze wedstrijden zullen bepalend zijn voor het verdere verloop van de competitie.

Na aanleiding van de voorgaande wedstrijden zal duidelijk zijn dat naast de benodigde dosis strijdlust voornamelijk de slotfase aandacht behoeft. ODIK zal scherp moeten blijven in de verdediging en daarnaast doelpunten blijven maken om zo een mooie eindstand neer te kunnen zetten op het scorebord.

 

 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen