Voorbeschouwing ODIK 1 – Tempo 1

Aankomende zaterdag staat er voor ODIK een belangrijke thuiswedstrijd tegen voormalig hoofdklasser Tempo op het programma. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken om verder afstand te nemen van de gevarenzone en aan te sluiten bij de middenmoot.

Het teleurstellend presterende Tempo, uit Alphen aan den Rijn, heeft dit zaalseizoen nog maar drie punten weten te behalen. Echter, zijn dit behaalde punten bij tegenstanders waar ODIK van verloren heeft. Afgelopen zaterdag kon Tempo lang mee komen met sterk spelend Nieuwerkerk. Tempo stond 9 minuten voor tijd nog met 22-21 aan de goede kant van het scorebord, maar uiteindelijk was het Tempo die aan het kortste eind trok en verloor met 23-26.

ODIK bevindt zich in een lastige fase. Afgelopen twee wedstrijden hebben zij de winst in de slotfase uit handen gegeven. Verdedigend heeft ODIK de zaken nog niet op orde. Tevens is ODIK de ploeg met de meeste tegendoelpunten uit de zaalpoule (gemiddeld 27 doelpunten per wedstrijd). Dit kan ODIK veel beter en zal dit aanstaande zaterdag tegen Tempo moeten bewijzen.

Aangezien ODIK en Tempo beide weg willen uit de onderste regionen, wordt er een spannende wedstrijd verwacht. Beide partijen zullen moeten knokken voor de winst. Wanneer ODIK de punten in Barneveld houdt gaat de ploeg de kerstvakantie in als nummer 5 op de ranglijst.

Aanvang wedstrijd: 18:40 uur in de Veluwehal te Barneveld.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen