Voorbeschouwing Meervogels 1 - ODIK 1

Aanstaande zaterdag staat er voor het vlaggenschip een uitwedstrijd tegen de Meervogels op het programma. De Meervogels zijn thuis nog ongeslagen en dat willen ze graag zo houden. ODIK kan zich dus opmaken voor een moeilijke pot tegen een gedreven ploeg. Hierbij is winst noodzakelijk om niet verder naar beneden te kijken.

 

Afgelopen zaterdag gaven de Meervogels de winst nog weg tegen het wat teleurstellend presterende Tempo (2e op het veld achter Tjoba). Echter, moeten we deze tegenstander niet onderschatten. De Meervogels wonnen thuis van Rapid en Sporting Trigon met respectievelijk 19-17 en 25-22. Tevens verloren de Meervogels alleen van de gedoodverfde titelkandidaten Avanti en Tjoba.

ODIK is bezig aan een wisselvallig seizoen. Zo werd gewonnen van Nieuwerkerk in de eerste wedstrijd en werd er driekwart wedstrijd goed gespeeld tegen Avanti en Tjoba. Echter, deed ODIK zichzelf steeds te kort door in de slotfase niet thuis te geven. Afgelopen zaterdag was het min of meer het zelfde verhaal toen ODIK in de slotfase onderuit ging tegen Sporting Trigon. Verdedigend werd er veel fouten gemaakt en dat is erg jammer aangezien ODIK wel degelijk de tegenstander haar wil op kan leggen.

Geconcludeerd kan worden dat ODIK een lastige wedstrijd staat te wachten. Dit is ook af te lezen in de stand waarbij de Meervogels één punt boven ODIK staat. We hopen van harte dat de verdedigende fouten deze week uit het spel gehaald kunnen worden. Als dit gebeurd dan durven wij wel te stellen dat er 2 noodzakelijke punten mee worden genomen uit Zoetermeer!

Aanvang wedstrijd: 19:10 in de Veur te Zoetermeer

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen