Vrijwilligersavond - vrijdag 2 januari 2015

Zonder vrijwilligers geen ODIK! Daarom willen wij je bedanken voor jouw inzet het afgelopen jaar. Graag nodigt het bestuur je uit voor de vrijwilligersavond op vrijdag 2 januari in de kantine van ODIK.

Trots

ODIK heeft nu meer dan 300 leden die met plezier korfballen of op een andere manier bij onze vereniging betrokken zijn. Zo’n 150 vrijwilligers zorgen er met elkaar voor dat er gekorfbald kan worden, dat er allerlei activiteiten naast het korfbal zijn, het materiaal in orde is, het clubhuis schoon is, de Tokkel in de bus ligt, de website leuk en actueel blijft, etc.. Wij zijn als bestuur trots op ons leger vrijwilligers die onze vereniging draaiende houdt! Vandaar dat wij jullie graag een avond in het zonnetje zetten.

Wat kan je verwachten?

Vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur ben je welkom voor een hapje en drankje van ODIK. Ook dit jaar zal de “Geurt van Losenoord” bokaal aan de meest gewaardeerde vrijwilliger van het afgelopen seizoen worden uitgereikt, en op deze avond is er natuurlijk ook de gelegenheid om elkaar een goed nieuw jaar te wensen.

Laat even weten of je komt..

Wij hopen op jouw komst en dus een gezellige avond! Laat voor maandag 15 december even weten of je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de organisatie en de inkoop. Je kunt je opgeven bij Samantha Pater via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot slot hopen wij volgend jaar weer een beroep op je te mogen doen!
 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van C.k.v. ODIK
 
Melis de Vries

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen