Voorbeschouwing ODIK 1 – Avanti 1

Na de knappe zege bij Nieuwerkerk van vorige week, maakt ODIK zich klaar voor de komst van Avanti uit Pijnacker op 15 november om 18:40 uur in Veluwehal Barneveld. Ondanks de knap behaalde 24 punten van Avanti van vorig zaalseizoen, was het niet genoeg voor het kampioenschap. Avanti beschikt momenteel over een zeer sterk heren viertal wat het team ook collectief sterk maakt. Mede dankzij de overstap van Thomas Reijgersberg, zal Avanti ongetwijfeld willen promoveren naar de hoofdklasse. Zij hebben vorige week een goede start gemaakt door met 25-13 te winnen van Sporting Trigon.
 
Avanti geeft op hun website aan gewaarschuwd te zijn voor ODIK, omdat ODIK Nieuwerkerk in eigen huis verslagen heeft.
 
ODIK zal alles op alles moeten zetten om kans te maken tegen Avanti. Zaak is om scherp te starten vanaf minuut 1. Als ODIK niet meegaat vanaf minuut 1 zal men achter de feiten aan moeten lopen. ODIK zal het scoren over meerdere schijven door moeten zetten. Door te verdedigen als een team en het aanvallend, zoals besproken, uit te spelen verwacht ODIK een spannende pot in de Veluwehal.
 
Publiek is meer dan welkom, want ODIK heeft uw steun hard nodig. Overigens is er een prijs te winnen voor diegene die het meest origineel in het ROOD-WIT komt.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen