Huis aan Huis actie speculaasverkoop

Hierbij een update van de huis aan huis verkoop van de speculaasactie. Zie onderstaand de nieuwe teamindeling voor deze verkoop. We zijn ook nog dringend op zoek naar chauffeurs voor deze actie. Heb jij een auto ter beschikking en kan je 12 november helpen? meld je dan aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AGENDA
11 november vanaf 18.30 uur: inpakken speculaas voor de Huis aan Huis actie

12 november: Huis aan Huis actie
Vanaf 16.30 uur tot ca. 19.00 uur: D, E en F (inclusief van te voren patat eten)
Vanaf 18.00 uur tot ca. 21.00 uur: B en C (inclusief aansluitend hapje en drankje)
 
17 en 18 november vanaf 13.30 uur: inpakken van de sponsorpakketten

18 november vanaf 18.30 uur:  inpakken speculaas voor de voorverkoop
 
Voor het inpakken en het rijden bij de Huis aan Huis actie kunnen wij nog hulp gebruiken. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wilt u aangeven op welke dag/avond u wilt inpakken en als u wilt rijden horen wij graag hoeveel personen er in uw auto kunnen.
 
Hieronder vind je de indeling voor de huis aan huis verkoop.
Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij aanwezig is. Wil je ruilen? Dat kan, maar wel aangeven voor 5 november. Staat je naam er niet bij? Laat het weten! Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen