Jeugdkampioenen gehuldigd

In de rust van de wedstrijd ODIK 1 - ASVD 1 werden de jeugdploegen gehuldigd die inmiddels het kampioenschap hadden weten te veroveren. Helaas goot het op dat moment van de regen, zodat de huldiging niet op het veld kon plaatsvinden maar de betreffende ploegen hun toevlucht moesten zoeken onder het afdak van het clubhuis.

De B2, uitkomend in de 3e klasse A, wist SKF net voor te blijven. Beide teams haalde 10 punten uit 6 wedstrijden en beide teams scoorden daarin maar liefst 65 maal! Het ging dus om de tegendoelpunten en daarin bleef de ploeg van trainsters Willianne en Malou de opponent uit Veenendaal mooi voor: 36 tegen 46! 
ODIK C1 heeft vriend en vijand verrast door met zijn mix van overgekomen D-pupillen en 2e jaars C-aspiranten een hecht en kwalitatief hoogwaardig team te vormen. Het leek er op dat Mia met de hoofdprijs aan de haal ging, maar zij zijn de stevige tik die ze van ODIK kregen niet meer te boven gekomen. Uiteindelijk kwam RDZ nog het dichtst bij onze C1, maar ook hier gaf het doelsaldo overduidelijk de doorslag; +24 voor ODIK tegen +1 voor RDZ. De prijs is binnen!
De D1 leverde de meest opmerkelijke prestatie. Uitkomend in de 2e klasse F was de ploeg van Joska en Jochem voor iedereen in deze poule onverslaanbaar. De volle 12 punten uit 6 wedstrijden konden worden bijgeschreven. Ook het doelsaldo van +43 laat geen enkele onduidelijkheid bestaan over de kwaliteiten van deze beloftes voor de toekomst van ODIK! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!


 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen