Zwaar bevochte zege voor ODIK

BARNEVELD - ODIK bracht zaterdag een bezoek aan KVZ in Arnhem. De Barnevelders namen uiteindelijk twee punten mee naar huis. ,,Het resultaat was zwaar bevochten, maar wel terecht", aldus coach Jan-Willem van Nieuwenhuijsen.
Alleen in het eerste kwartier leek er nog van alles te kunnen gebeuren. Hierna wist ODIK voor de rest van de wedstrijd uit de gevarenzone te blijven. Een 5-2 voorsprong werd bereikt, waarna topscorer Luuk van de Kuilen geblesseerd raakte. KVZ wist terug te komen naar een gelijke stand van 5-5. ,,Ik raakte in dubio over wat ik moest doen", vertelde van Nieuwenhuijsen. ,,Verdedigend werd Luuk door zijn enkelblessure uitgespeeld, dus besloot ik hem op te offeren."
Het spel richtte zich hierna voornamelijk op de dames. Else de Vries en Willianne Davelaar wisten goed met deze taak om te gaan. Het andere vak moest genoegen nemen met statisch en saai spel, zodat hun collega-spelers in de aanval het spel konden maken. ,,Het was een degelijke, zakelijke overwinning. Als je bovenin wilt meedraaien, moet je deze wel winnen".

Doelpuntenmakers ODIK: Rutger Slootaak 1x; Luuk van de Kuilen 6x; Daniëlle Jansen 2x; Else de Vries 3x; Gilbert Punt 5x; Benjamin Vos 1x; en Willianne Davelaar 3x.

Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen