Overtuigende overwinning voor Barneveldse hoofdmacht

BAREVELD - ODIK heeft een overtuigende zege geboekt op Sparta uit Zwolle (19-14). Waar de lengte van de Spartaanse heren vooraf nog bedreigend leek, verdween deze angst als sneeuw voor de zon bij aanvang van de wedstrijd. 
Doelpuntenmachine Luuk van de Kuilen deed zijn naam eer aan en al snel stond het 5-1. Sparta kon niet anders dan toekijken. Ook Benjamin Vos stond zijn mannetje in de rebound waardoor de bal lekker rond kon gaan. ODIK was scherp in de afronding en al snel werd van 6-2, naar 8-4 de rust ingegaan met een stand van 12-5. 
Bij aanvang van de tweede helft begon de gemakzucht van de Barnevelders iets meer de overhand te krijgen. Sparta kreeg meer vrij spel, maar wist het overschot aan kansen niet ten volle te benutten. Toch kroop de ploeg uit Zwolle langzaamaan dichterbij, maar wist het gat niet verder te dichten dan drie punten verschil. Het belang van een goede eerste helft werd hieruit duidelijk en coach Van Nieuwenhuijsen hoopt deze trend in de volgende wedstrijden dan ook voort te kunnen zetten. Met een eindsprint wist ODIK een mooi eindresultaat neer te zetten: 19-14. 
 
Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 10x; Gilbert Punt 4x; Rutger Sloothaak 2x; Else de Vries 2x en Willianne Davelaar 1x.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen