ODIK laat punten in het verre Noorden achter

BARNEVELD - ODIK heeft in het Groningse Hoogkerk een 20-16 nederlaag moeten incasseren.  Het eindresultaat werd in het nadeel van de Barnevelders bepaald. Ondanks deze teleurstelling werd er een mooie wedstrijd gespeeld. 
Hoogkerk vloog als een komeet de wedstrijd in. Binnen het eerste kwartier vlogen vijf doelpunten de korf van ODIK in. De achterstand liet de Barnevelders niet van slag brengen, maar het kwaad was al geschied. Halverwege was er een achterstand van 14-8.  De tweede helft werd gespeeld in het voordeel van ODIK. Al snel wisten zij de stand op 14-11 te brengen. De Hoogkerkse tegenstander sloeg steeds weer een gaatje, waar ODIK alleen maar kon volgen. Tegen de lengte van de dames van Hoogkerk waren de dames van ODIK niet opgewassen. Een goede positie in de rebound was daarom lastig te verkrijgen.  Het vertrouwen in een goede afloop bleef aanwezig bij de stand van 18-16. Toen het einde van de wedstrijd in zicht was, werd duidelijk dat er met de achterstand van 19-16 niet veel te redden viel. Een nederlaag van 20-16 was dan ook het eindresultaat. Volgende week speelt ODIK thuis.
 
Doelpuntenmakers ODIK: Yasha van Kattenbroek 3x; Rutger Sloothaak 3x; Gilbert Punt 5x; Luuk van de Kuilen 5x; en Malou Knibbe 1x.
 
Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen