ODIK kamp C & D jeugd geslaagd

Op 27 en 28 juni heeft de Activiteitencommissie van ODIK een ODIK-kamp georganiseerd voor de C & D-jeugd.
Het was erg succesvol, gezellig en vooral slapeloos!
Vrijdagmiddag verzamelden we om 16:00 uur om de tentjes op te zetten en de luchtbedden op te blazen. Vaders en moeders hielpen gelukkig even mee. Toen we allemaal gesettled waren, konden we gaan eten. Met zijn allen hebben we gezellig patat gegeten in de ODIK-Kantine.
Nadat we hadden gegeten was het tijd voor de eerste activiteit: levend ganzenborden.
Met vier groepjes speelden we het spel waarin we vele opdrachten moesten uitvoeren. Doorloopballen nemen, snoephappen, koekhappen, gorchelend het Wilhelmus zingen en mummiemaken, het kwam er allemaal in voor. Anke, Jantine, Anouk, Maarten en Edgar wisten de finish te behalen en waren daardoor de winnaars van dit spel.

Omdat het nog lang niet donker genoeg was voor de spooktocht hebben we spoorzoekertje gedaan. De helft van de groep zette een spoor uit, zodat de andere helft van de groep hen kon gaan zoeken. Dat was nog een hele klus aangezien er een groep kwajongens verschillende pijlen gezet hadden in verschillende richtingen. Desondanks hebben we ze toch nog gevonden!

Na wat drinken en chips was het zover, de spooktocht kon beginnen.
Een inleidend filmpje en wat enge muziek werd er gedraaid om de stemming er in te brengen. Vervolgens ging er groep voor groep met een begeleider het bos in. Enge geluiden, een slingerende pop, een kip, een spook en een ophol geslagen monster met een bladblazer, dit kwamen de kinderen allemaal tegen in het bos. Sommige vonden het eng, maar waren trots opzich zelf dat ze het geflikt hadden. Sommige riepen zelfs: "HET WAS GEWELDIG". Applausje voor de spoken en vooral voor de onwijs dappere kinderen!

Na wat gamen, kletsen en een ijsje was het tijd om naar je eigen tentje te gaan.
Al snel werd er duidelijk dat er nog lang niet geslapen zou worden. Er is nog lekker lang gekletst en geklierd. De leiding had max een uur geslapen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Om 07:00 uur was het tijd voor ochtendgymnastiek. Daarna een stevig ontbijt om vervolgens het Oosterbosbad in te springen. Kop-bal, slingertikkertje en tik-bal waren de activiteiten die gespeeld werden na een lekker warme douche.
Toen was het tijd om alles op te ruimen en kwamen de ouders al snel om de kinderen op te halen.
Het was een erg geslaagd kamp. Op naar volgend jaar!
De foto's van het kamp zijn hier te zien.
Remco Palm heeft er een filmpje van gemaakt, dat kan je hier bekijken.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen