ODIK-dag in het teken van afscheid

De ODIKdag 2014 zit er alweer op.
Bij prachtig toernooiweer traden op zaterdag 14 juni vanaf 13.00 achttien familieteams tegen elkaar in het strijdperk.
Na de voorrondes en de halve finales werd de finale gespeeld tussen De Lammetjes en EZedS. Het in oogverblindend roze shirts gestoken team van Marcel Hijnen ging er uiteindelijk met de taart vandoor.

Tussen de wedstrijden door werden alle teams op de foto gezet, waarbij team Kattenbroek & Co met een levende piramide zonder twijfel de originaliteitsprijs verdiende.

Daarna werd het hoofdgerecht geserveerd; de afscheidswedstrijd ter gelegenheid van het vertrek van ODIK-icoon Hugo van Woudenberg.
Tijdens deze wedstrijd werd ook aandacht besteed aan het vertrek van Elmar Hesselink, trainer-coach Adriaan van Dijk en teambegeleider Henk de Rooy, terwijl ook Florien, die na een decennium in ODIK 1 een niveautje lager gaat spelen, in het zonnetje werd gezet.
Na Elmar en Florien kreeg Hugo onder luid applaus een publiekswissel, waarbij hij werd "vervangen" door zijn zoontjes Huub en Mees, die in het veld werden gebracht door opa Henk van Woudenberg.

Daarna was het tijd voor het traditionele Schutters-kampioenschap.
Door het grote aantal deelnemers had de organisatie gekozen voor een opzet met koppels van 2 en dat bleek een goede keuze.
Het duo Maarten Ike / Janneke de Vries kwam als winnaar uit de strijd, bij de jonge jeugd kreeg Daniek Veldhuizen het kampioenschaps-shirt omgehangen.

Na al deze inspanningen volgde de ontspanning rond de barbecue.

Een beeldverslag van deze bijzonder geslaagde dag is in vier verschillende albums te zien:
Voor het familietoernooi: Toernooi.
Voor de teamfoto's: Teamfoto's.
Voor de afscheidswedsdtrijd van Hugo c.s.: Afscheid.
Voor het Schutterstoernooi: Schutters.

De fotootjes in de albums hebben een afmeting van 800 x 530 pixels. Als je een of meer foto's in het originele formaat (circa 3.900 x 2.600 pixels, toereikend voor een afdruk op poster-formaat) wilt hebben, kan je die bij mij voor € 1,50 per stuk bestellen.
Vermeld in een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) het 3-cijferige bestandsnummer dat links onder de foto in het album staat; 14-06-14 ODIK-dag ...
Betalen graag door het bedrag van € 1,50 x het aantal bestelde foto's over te maken op girorekening 353 64 93 t.n.v. R.C.F. Stolk, o.v.v. "ODIKdag".

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen