Talentontwikkeling bij de C jeugd

De vier korfbalclubs binnen de gemeente Barneveld vinden het van belang om samen te werken en elkaar te ondersteunen waar dat nuttig en wenselijk is.
 
Eén van die onderwerpen is talentontwikkeling bij de jeugd.
De bedoeling is om kinderen waar méér in zit dan er op club-niveau uit komt, de gelegenheid te bieden om zich in een gezamenlijk traject verder te laten ontwikkelen. Dat willen we bereiken door ze trainingen aan te bieden door hoog gekwalificeerde trainers en (oefen)wedstrijden te laten spelen tegen topteams.
 
Dit jaar starten we een pilot met de C-jeugd.
Revival, Spirit en ODIK hebben een aantal C-talenten geselecteerd die gezamenlijk dit traject in gaan. De eerste talententraining vindt plaats op dinsdag 13 mei, van 19.00 uur tot 20.00 uur.
De training vindt plaats bij ODIK en wordt verzorgd door de hoofdtrainer van ODIK, Adriaan van Dijk.
 
Adriaan, voormalig League-speler bij Dalto en Ahoy finalist, is een man uit het absolute topniveau van de korfbalwereld waar iedereen, dus ook de C-talenten, heel veel van kunnen leren.
 
Het streven is om later in het seizoen nog een training aan te bieden, maar dan bij Revival of Spirit. Als het lukt wordt de pilot afgesloten met een wedstrijd tegen een Hoofdklasse team uit de regio.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen