Jan-Willem van Ede nieuwe voorzitter Technische Commissie

We zijn als bestuur van ODIK erg blij te kunnen melden dat Jan-Willem van Ede de nieuwe voorzitter van onze Technische Commissie wordt.Jan-Willem is al vele jaren betrokken bij ODIK, kent onze vereniging goed en weet uitstekend de weg te vinden binnen de korfbalwereld. Bijzonder fijn dat hij zijn tijd en talenten wil inzetten voor onze korfbalclub.
Normaliter worden bestuursleden gekozen en benoemd op de Jaarvergadering. Maar omdat deze net achter de rug is hebben we als bestuur er voor gekozen om Jan-Willem formeel ad interim te benoemen als voorzitter van de TC, waarna op de volgende Jaarvergadering deze benoeming door de leden kan worden bekrachtigd.
 
We wensen Jan-Willem heel veel succes in deze voor onze vereniging belangrijke bestuursfunctie!
Dat betekent vervolgens ook dat Herman van den Berkt zijn taken nu definitief kan overdragen. Herman heeft de afgelopen 4 jaar onze TC geleid en heeft dat op uitstekende wijze gedaan.
Onze TC is goed georganiseerd met de juiste mensen op de juiste plaats, hetgeen een belangrijke verdienste van Herman is. Nogmaals heel veel dank namens onze hele vereniging voor het vele en goede werk dat je in deze periode hebt verzet.
 

 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen