Maak kennis met Ivo Bronts

Naam: Ivo Bronts
Leeftijd: 26
Woonplaats: Geldermalsen
Werk: Leraar (L.O.)
Partner: Ja, Nathalie
Korfbalclubs: Animo, Wageningen, Odik
Lacht om: Leedvermaak en grappen die op het randje zijn. 
Eet het liefste: Coquilles en zwezerik

'Wake-up-call voor de zaal'

ODIK ontevreden ondanks zege

Geen spelregelbewijs, geen wedstrijd....

 
De KNKV heeft onlangs besloten dat het  verplicht is om je spelregelbewijs te halen. Het verplicht hebben van dit spelregelbewijs wordt door de KNKV gefaseerd ingevoerd.  Dit houdt in dat de eerste categorie leden, de senioren, vanaf 1 september 2018 in het bezit dient te zijn van het spelregelbewijs. Kort gezegd houdt deze maatregel in dat alle senioren spelers die op 1 september 2018 géén spelregelbewijs hebben behaald, niet speelgerechtigd zijn. Zaak dus om hier snel mee aan de slag te gaan!! 

Maak kennis met Anke Hopman

Naam: Anke Hopman
Leeftijd: 25
Woonplaats: Barneveld
Werk: Docent LO in Zeist
Partner: Erik
Korfbalclubs: KV Telstar, Hoevelaken
Omschrijf eigen karakter als: Doorzetter, eerlijk, spontaan, enthousiast, teamspeler, kritisch en soms kan ik van een mug een olifant maken 

Zaalschoenen passen in de ODIK-kantine

Dinsdagavond 10 oktober is onze sponsor OnlyKorfbal bij ODIK. Tussen 18:00 en 20:00 uur kun je in de kantine de nieuwe collectie zaalschoenen passen. 

Hopman leidt ODIK naar ruime zege

[BARNEVELD] ODIK heeft de op papier lastige uitwedstrijd tegen KIOS met speels gemak gewonnen. De zege is grotendeels toe te schrijven aan de dames die met scherp schoten in Nieuw-Vennep.

B2 en D1 kampioen

ODIK kan weer twee kampioenen bijschrijven in de herfst-competitie, de D1 en de B2.

Speculaasactie 2017

We zijn hard op zoek naar chaffeurs die willen rijden tijdens de huis aan huis actie. Wil jij rijden? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de flyer staat alle informatie met betrekking tot de gehele speculaasactie. 

Via deze link kun je een voorverkoopformulier downloaden: 
Voorverkoopformulier

Heb je andere vragen of wil je helpen met inpakken van speculaas? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingstijden zaal 2017-2018

In onderstaand overzicht staan de trainingstijden voor het komende zaalseizoen. De zaaltrainingen starten vanaf maandag 23 oktober!
 

Schoolkorfbal programma 2017

Het is bijna weer zover! op dinsdag 3 & woensdag 4 oktober vindt bij ODIK het schoolkorfbaltoernooi 2017 plaats.

Schoolkorfbal 2017