Let op: geen spelbewijs = niet spelen in het nieuwe seizoen

Met de zomer voor de deur willen wij een aantal van onze leden er op wijzen dat zij nog steeds niet hun spelregelbewijs hebben behaald. Het gaat nog om 30 seniorenleden. Nogmaals:  geen spelregelbewijs = niet speelgerechtigd in het nieuwe seizoen. Dat wil je toch niet! Gebruik daarom de komende weken om dit in orde te maken. Lees verder om te kijken of jij het bewijs nog moet halen!

Goed nieuws van het scheidsrechters front!

Vandaag hebben we van de KNKV te horen gekregen dat we genoeg wedstrijden hebben gefloten en beoordeeld in het seizoen 2017/2018. We hebben een 100% score behaald: er moesten 43 wedstrijden gefloten worden en dat aantal hebben we ook precies gehaald.

Dat betekent géén boetes en géén punten in mindering voor volgend seizoen. Een topprestatie! Iedereen die hier aan bij heeft gedragen: dankjewel! We hopen dat we ook volgend jaar op ieders hulp kunnen rekenen. 
 

Trainingstijden nieuwe seizoen bekend

Hieronder vind je de trainingstijden voor het nieuwe seizoen. De jeugdteams beginnen weer met trainen vanaf dinsdag 28 augustus. De seniorenselectie en de A1 beginnen al eerder. Zij horen de exacte data van hun trainers.

zeer geslaagde Familiedag

Onder ideale weersomstandigheden vond op zaterdag 16 juni de traditionele jaarlijkse Familiedag plaats. De Activiteiten Commissie (AC) had weer zijn uiterste best gedaan om er een mooie dag van te maken en ze zijn daarin uitstekend geslaagd!

Nieuwe indeling jeugdteams bekend

De samenstelling van de F, E, en D teams was al bekend, op 12 juni is de indeling van de C, B en A teams bekend gemaakt.

Sponsorkleding inleveren

Beste leden,
 
Helaas heeft niet iedereen de sponsorkleding ingeleverd. Diegene die dat nog niet gedaan hebben, willen die zaterdag voor aanvang van het familietoernooi dit alsnog doen?

kom jij de jurytafel versterken?

Dit jaar is ODIK 2 gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Hier zijn we super trots op, maar dit brengt ook wat consequenties met zich mee. Eén van die consequenties is dat ook voor het tweede een jurytafel gevuld moet worden bij de zaalwedstrijden. Na onze vorige oproep hebben we al een aantal aanmeldingen ontvangen, maar we kunnen er zeker nog een paar vrijwilligers bij gebruiken. Vele handen maken licht werk, al wil je maar twee keer helpen dan zijn we al geholpen. 

ODIK DAG 2018GEEF JEZELF SNEL OP! 

PLANNING VAN DE DAG

12:00 uur aanvang

12:30-15:30 uur familietoernooi
- Twee verschillende poules (familiepoule en volwassenenpoule)
- Opgeven alleen of in een team: IEDEREEN is welkom.
- Een team bestaat uit 8 personen waarvan 4 niet korfballers (nog nooit gekorfbald of al JAREN gestopt).
- Opgeven van een team (teamnaam) VOOR 9 juni met alle namen van de teamleden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

16:00-17:30 uur schutterstoernooi
Opgeven op de dag zelf!
 

17:30-21:00 uur barbecue
- Aanmelden VOOR 9 juni: volwassenen €8,- en kinderen t/m 12 €4,-.
- Aanmelden NA 9 juni: volwassenen €10,- en kinderen t/m 12 €5,-.
- Aanmelden met voor- en achternaam en leeftijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lever je sponsorkleding op tijd in

Zoals elk jaar willen we ook dit jaar  de sponsorkleding aan het einde van het seizoen weer innemen en controleren. Op deze wijze kan iedereen het volgende seizoen weer starten met goed kleding, zodat we een goede uitstraling hebben voor onze sponsoren. Lees even wat we van jou verwachten.

Trainingstijden selecties en nieuwe teams

Op dinsdag 5 juni, donderdag 7 juni en dinsdag 12 juni vinden de trainingen plaats van de jeugdselecties en de nieuwe teams.
Voor de selecties worden deze trainingen gebruikt om tot een definitieve teamindeling te komen, voor de overige teams zijn ze bedoeld als kennismaking voor spelers en trainers.