Speculaasactie 2018De voorbereidingen voor de jaarlijkse speculaasactie zijn in volle gang. Deze week worden de voorverkoopformulieren uitgedeeld en de voorlopige indeling voor de huis aan huis actie. Hieronder vind je de belangrijke data, een oproep voor vrijwilligers, de indeling van de huis aan huis actie en de linkt naar het voorverkoopformulier!

Hieronder alle belangrijke data op een rijtje:


Ieder jaar zijn we weer hard op zoek naar hulp tijdens de speculaasactie. Wil jij helpen? De indeling voor de huis aan huis actie is gemaakt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij aanwezig is. Wil je ruilen? Dat kan, maar wel aangeven voor 20 oktober.Staat je naam er niet bij? Laat het wetendoor te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Indeling E en D teams:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indeling C en B teams: 


Heb jij geen voorverkoopforumlier ontvangen of heb je een extra formulier nodig? Download hem hier:
Voorverkoopformulier

Trainingstijden zaal 2018-2019

Het duurt nog even voordat het zaalseizoen van start gaat, maar in onderstaand schema kun je alvast jouw trainingstijd vinden. Vanaf maandag 5 november starten de zaaltrainingen. 

Zaterdag 6 Oktober

UPDATE: Fotoschema ClubFund-actie

Dit najaar heeft ODIK een leuke actie samen met supermarkt PLUS in Barneveld. Je kunt er sparen voor gratis ODIK-artikelen met jouw eigen naam en foto erop! Check snel hoe laat jouw team 11 september op de foto gaat.

Teamfoto's / spelerskaarten

Bij de komende thuiswedstrijden zullen voorafgaand aan de wedstrijden foto's worden gemaakt van de spelers en trainers / coaches.
Het is de bedoeling om de foto's van spelers voor de digitale spelerskaarten ook te gebruiken om een teamfoto samen te stellen.
Per speelronde wordt een schema gemaakt voor de teams die een thuiswedstrijd spelen. 
Bijgaand het schema voor zaterdag 8 september. 

alle seniorenleden hebben het spelregelbewijs binnen!

De afgelopen maanden zijn jullie gespamd met berichten over het behalen van het spelregelbewijs. En eigenlijk zijn we best een beetje trots dat we jullie een week voor de start van het seizoen kunnen mededelen dat ALLE spelende seniorenleden hun spelregelbewijs binnen hebben. Iedereen heel erg bedankt voor de medewerking en een heel fijn seizoen gewenst!
 
 
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen

 
 
 

Nog meer foto's van de Startdag

Het is inmiddels een goed gebruik dat het nieuwe korfbalseizoen wordt begonnen met een Startdag, waarbij de spelers van de selectie 1 en 2 een clinic verzorgen voor de jeugd van ODIK.

Foto's startdag met selectie 1 en 2

Zaterdag 25 augustus vond de startdag van ODIK plaats. Na een kinderpersconferentie gaf de selectie van ODIK 1 en 2 een clinic, waarna de kinderen op de foto mochten met hun favoriete speler. Benieuwd hoe dat er uit ziet?

spelregelwijzigingen nieuwe seizoen

Met ingangs van het nieuwe seizoen zijn er twee spelregelwijzigingen doorgevoerd door de KNKV. Deze hebben enkel betrekking op de senioren- en juniorenwedstrijden en gaan over de speelduur en over het aanvragen van time-outs. 

Kangoeroe trainingen - 1e helft veld 2018/2019

Ook de Kangoeroe trainingen gaan weer van start! Jij komt toch ook?