ODIK stelt privacybeleid op

25 mei gaat de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) in. ODIK heeft privacybeleid opgesteld om te voldoen aan de eisen van de nieuwe wet. Lees wat we doen met jouw gegevens en hoe het zit met foto's en bijvoorbeeld WhatsApp-groepen. 

Bekendmaking teamindeling jeugd en trainen in juni

Op dinsdagavond 29 mei worden om 19.00uur in de ODIK-kantine de nieuwe teamindelingen voor de jeugd en junioren bekend gemaakt. Ook worden (voor zover al bekend) de trainers van de teams bekend gemaakt. Alle jeugdleden worden van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn.

Zaterdag 2 juni is de laatste competitiewedstrijd. De seniorenteams trainen na 2 juni niet meer. De jeugdteams trainen door tot de ODIK-dag (16 juni). Er zal alvast getraind worden in de nieuwe teamsamenstellingen. 

Heel hard gezocht: juryleden voor de wedstrijden van onze selectie

Dit jaar is ODIK 2 gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Hier zijn we super trots op, maar brengt ook wat consequenties met zich mee. Eén van die consequenties is dat ook voor het tweede een jurytafel gevuld moet worden bij de zaalwedstrijden. Met het huidige ‘jury-team’ is dit niet op te vangen, dus er moeten echt nieuwe juryleden bijkomen. Is dit iets voor jou? Of voor één van je familieleden?

Heb jij je spelregelbewijs al? Niet gehaald=niet speelgerechtigd!

Nog 3,5 maand te gaan en dan moeten alle senioren hun spelregelbewijs hebben gehaald. De KNKV heeft het heel simpel gemaakt: geen spelregelbewijs = niet speelgerechtigd in het nieuwe seizoen. Dat wil je toch niet! Gebruik daarom de komende weken om dit in orde te maken. Lees verder om te kijken of jij het bewijs nog moet halen!

Team-indeling senioren seizoen 2018/2019

De TC maakt hierbij de teamindelingen voor het seizoen 2018/2019 bekend. Na de zomer starten we met acht seniorenteams, waaronder één midweekteam. Heb je vragen over de indeling, neem dan contact op met één van de leden van de technische commissie: Mathijs Kroes (hoofd TC), Eric Cramer of Martine van de Veen. Je kunt ons bellen of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) maar natuurlijk ook gewoon even aanspreken op het veld. Hier vind je de indeling. 

Activiteit B & C

ODIK DAG 2018

Trainingen in de meivakantie

In de eerste week van de meivakantie (dinsdag 1 mei en donderdag 3 mei) is er voor de jeugd geen trainen! 

Terugblik op de Algemene Ledenvergadering

Woensdag 11 april vond de Algemene Ledenvergadering van ODIK plaats. Een flink aantal leden was erbij om mee te praten, mee te denken en mee te beslissen. 

Kom jij woensdag 11 april naar de ALV van ODIK?

Op woensdag 11 april vindt de algemene ledenvergadering van ODIK plaats. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de kantine van ODIK. Het bestuur nodigt leden en ouders van jeugdleden bij deze van harte uit voor deze belangrijke bijeenkomst.