Informatie over de herinrichting van sportcomplex Oosterbos

Wat gaat er gebeuren?

De Koningin Julianaschool gaat verhuizen naar sportcomplex Oosterbos. Hockeyclub MHCB krijgt nieuwe velden en bouwt een nieuw clubhuis. ODIK krijgt nieuwe kunstgrasvelden en een nieuw grasveld. De indeling van het sportcomplex gaat op de schop om dit mogelijk te maken.

Hoe ziet het sportcomplex er straks uit?

Hoe ziet de voorlopige planning er in grote lijnen uit?

Door een juridisch conflict over de aanbesteding tussen de gemeente en twee aannemers die het veld willen aanleggen, ligt het proces tijdelijk stil. Het kunstgrasveld van ODIK wordt daarom op zijn vroegst vanaf medio oktober 2017 vernieuwd. 

Wat verandert er voor ODIK?

Ons kunstgrasveld wordt iets langer en smaller. Het komt ook iets dichter naar de kantine te liggen. Qua oppervlakte blijft het ongeveer even groot. Verder komt er belijning met de nieuwe, kleinere veldafmetingen. Het grasveld komt aan de andere kant van ons kunstgrasveld te liggen. Verder komen we straks via een andere ingang het complex op.  Aan onze kantine verandert niets. Ook blijven we gewoon gebruik maken van dezelfde kleedkamers.

Hoe kom ik straks bij de velden of de kantine?

Tot de zomer kunnen we nog gebruik maken van onze huidige entree naar de kantine. Na de zomer zullen we gebruik gaan maken van de entree aan de andere zijde van de sporthal. Er komen dan een hek en een groenstrook tussen de entree en het complex van MHCB en het ODIK-terras en de korfbalvelden.  

Wat gaan we er van merken?

Werkzaamheden brengen altijd overlast met zich mee. Je zult het straks horen als er gewerkt wordt, er zal werkverkeer rijden en er kan bijvoorbeeld zand stuiven. Gelukkig gebeuren de meeste werkzaamheden op momenten dat we er zelf niet zijn. We rekenen op ieders begrip en kijken uit naar een mooi complex.