Kampioenenparade in de volle oktoberzon

Hoe bestaat het; midden oktober en het is zweten geblazen voor de spelers die onder een staalblauwe hemel en een brandende zon hun wedstrijden spelen! Maar je hoort niemand mopperen, want voor het zelfde geld tref je een gure wind, regen of natte sneeuw.

ODIK blijft ongeslagen na kleine zege

[BARNEVELD] Even dreigde Noviomagum een einde te maken aan de ongeslagen reeks van ODIK, maar de Barnevelders pakten uiteindelijk 'gewoon' de winst. Anke Hopman schoot een halve minuut voor tijd de winnende binnen: 21-20.

ODIK 1 - Noviomagum 1

De wedstrijd tussen de vlaggenschepen van ODIK en Noviomagum blonk niet uit door hoogstaand korfbal, maar zelden werd een spannender pot op de mat gelegd.

Kampioenswedstrijden op zaterdag 6 oktober

Het einde van de najaarscompetitie nadert en dat betekent dat er weer een aantal teams kampioen kunnen worden!

Aanstaande zaterdag (6 oktober) kan ODIK F1 haar eerste titel binnenhalen in een thuiswedstrijd tegen Mia F3. Deze wedstrijd start om 10.00uur. Tegelijkertijd kan ODIK C1 ook de eerste plek veilig stellen in de thuiswedstrijd tegen De Meeuwen C3. Om 11.00uur gaan de kampioenswedstrijden van de E1 en A2 op het ODIK-veld van start.

Tot slot kan ook de B1 kampioen worden. Zij spelen in Zeist tegen RDZ B1. Bij winst zullen zij op het ODIK-terrein gehuldigd worden.

Kortom, het belooft een leuke ochtend te worden op het ODIK-veld! Kom deze kanjers aanmoedigen!

Geen jeugdtrainingen op dinsdag 9 oktober

Op dinsdag 9 oktober en woensdag 10 oktober vindt het schoolkorfbaltoernooi plaats. Voor de jeugd is er daarom op dinsdag 9 oktober GEEN trainen. 

Agenda

30 oktober 2018
Speculaas inpakken
31 oktober 2018
HAH verkoop speculaas
10 november 2018
Verhuur
20 november 2018
Speculaas inpakken
21 november 2018
Speculaas ophalen
Ga naar de ODIK facebook pagina!